ΧΟΡΗΓΟΙ

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια. Παρουσίαση χορηγών 2017 – 2018.

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΦΕΤΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

Με αφετηρία τη Βασιλίτσα της Πίνδου και έδρα τη Νέα Λεύκη Λάρισας, η εταιρεία Βασιλίτσα – Γεώργιος & Απόστολος ΝΟΥΣΙΑΣ Ο.Ε εξελίχθηκε από μια οικογενειακή επιχείρηση σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων που σύντομα εδραιώθηκε στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλίας και όχι μόνο. Σημείο σταθμός στην ιστορία της εταιρείας αποτέλεσε το έτος 1967 με την εξαγωγή, για πρώτη φόρα, στην αγορά της Δυτικής Γερμανίας η φέτα με την επωνυμία Βασιλίτσα, ανοίγοντας τον δρόμο για αντίστοιχες επιχειρήσεις να ακολουθούσουν.

Οι συνεχείς ποσοτικοί και ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Η έλευση του 21ου αιώνα βρίσκει την Βασιλίτσα – Γεώργιος & Απόστολος ΝΟΥΣΙΑΣ Ο.Ε να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις, εδραιώνοντας την θέση της στην Ελλάδα και αναζητώντας συνεχώς νέες αγορές τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΖΑΝΑΕ

Η ΖΑΝΑΕ, μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων. Από το 1930 που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στη Θεσσαλονίκη ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας, επεκταθήκαμε στην κονσερβοποιία, την παραγωγή έτοιμου φαγητού, την επεξεργασία τομάτας. Όσα κι αν άλλαξαν όλα αυτά τα χρόνια, εμείς παραμείναμε σταθεροί σε μια βασική αρχή: να σας παραδίδουμε τα καλύτερα και πιο προσεγμένα προϊόντα. Διασφαλίζουμε αυτή τη δέσμευση μέσα από ένα σύστημα ποιοτικών ελέγχων σε όλα τα στάδια παραγωγής, με την επίβλεψη του άριστα καταρτισμένου επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού μας. Έχουμε στη διάθεσή μας τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικά και τεχνολογικά εξοπλισμό, συνεχίζοντας τις επενδύσεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Τα προϊόντα

Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς. Χάρη στις συνδυασμένες ενέργειες του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού που απασχολούμε, τα προϊόντα της ΖΑΝΑΕ ανανεώνονται τακτικά, με νέες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις γευστικές προτιμήσεις και συνήθειες των καταναλωτών. Στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών και στους τρεις τομείς της βιομηχανίας όπου δραστηριοποιούμαστε: Ως η μοναδική εταιρεία παραγωγής ζύμης στην Ελλάδα, γνωρίζουμε τι είναι αυτό που χρειάζονται οι αρτοποιοί. Καλή μαγιά. Και φαίνεται πως την έχουμε. Η ΖΑΝΑΕ είναι leader στην ελληνική αγορά, ενώ τυγχάνει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις και ξένων αρτοποιών. Συνεχίζουμε τόσα χρόνια με τον ίδιο σεβασμό στον καταναλωτή, αλλά και το περιβάλλον. Κάθε πιάτο μας αποτελεί παράδοση στο ελληνικό τραπέζι. Οι ειδικές συσκευασίες ΖΑΝΑΕ διατηρούν τις γεύσεις αναλλοίωτες χωρίς συντηρητικά, μόνο με φυσικά πρόσθετα όπως το λάδι. Μια πλούσια γκάμα που συνεχώς εμπλουτίζεται. Οι πρώτες ύλες μας, όπως η τομάτα, επιλέγονται με τα αυστηρότερα κριτήρια. Από το 1972 που ιδρύσαμε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων τομάτας στην Ελλάδα στο Ζερβοχώρι Ημαθίας, διαλέγουμε καθημερινά τις ωριμότερες, πιο άξιες ελληνικές τομάτες. Με τα χρόνια, το κονκασέ συνδέθηκε άρρηκτα με το όνομα ΖΑΝΑΕ στην ελληνική αγορά.

Η διεθνής παρουσία

Σήμερα, τα προϊόντα ΖΑΝΑΕ εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες. Ένα μεγάλο ποσοστό του κύκλου εργασιών της εταιρίας προέρχεται από εξαγωγές που πραγματοποιούνται σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία, Μέση και Άπω Ανατολή. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε ανθρώπους από διαφορετικά μήκη και πλάτη του κόσμου να γευτούν τα νοστιμότερα, πιο υγιεινά και ποιοτικά ελληνικά πιάτα, όπως θα τα έβρισκαν αν επισκέπτονταν τη χώρα μας. Πιστεύουμε πως ακόμα και η παράδοση έχει γεύση. Κι αυτή η γεύση δεν μπορεί παρά να είναι ΖΑΝΑΕ.

http://zanae.gr

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ

Με θέα τις Αρχαίες Κλεωνές. Ξεκινώντας από τον κεντρικό δρόμο Κορίνθου-Τριπόλεως με κατεύθυνση τη ζώνη της Νεμέας, το μάτι σας χάνεται μέσα σε εκατοντάδες διάσπαρτους αμπελώνες που ευδοκιμούν στην ευλογημένη γη της Πελοποννήσου συνθέτοντας ένα μοναδικό πολιτισμικό τοπίο. Στο κέντρο σπουδαίων αρχαιολογικών περιοχών όπως η Αρχαία Κόρινθος, οι Μυκήνες και τα Δερβενάκια, ξεπροβάλλουν απρόσμενα μικρά και μεγαλύτερα οικογενειακά οινοποιεία, αποτελώντας έναν πραγματικά μεθυστικό οινικό προορισμό.

Το οινοποιείο της οικογένειας Λαυκιώτη δεσπόζει αγέρωχο στις «Αρχαίες Κλεωνές», το χωριό που έλαβε το όνομά του από την Κλεώνη, κόρη του Πέλοπα ή του Ασωπού ποταμού της αρχαιότητας, γύρω από τους αμπελώνες της νότιας πλευράς της ζώνης. Με έτος ίδρυσης το 1963, είναι από τα πρώτα που εμφιάλωσαν κρασί στην Νεμέα ενώ σήμερα ανήκει και διοικείται από τα παιδιά των τριών αδελφών – ιδρυτών, στηριζόμενο στην εμπειρία μισού αιώνα παράδοσης στο ποιοτικό κρασί. Μέσα λοιπόν στις τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις του οινοποιείου, πέντε αγαπημένα ξαδέλφια, οι δύο Παναγιώτηδες, ο Μιχάλης, η Αναστασία και η Ιωάννα Λαυκιώτη συνεχίζουν δυναμικά να παράγουν και να δημιουργούν επώνυμα κρασιά! Εξασφαλίζοντας την απαραίτητη τεχνολογία αιχμής που απαιτεί πλέον ο διεθνής ανταγωνισμός, αναδεικνύουν απόλυτα τα μοναδικά αρώματα των τοπικών ποικιλιών με κύριο αντιπρόσωπο το Αγιωργίτικο, ενώ σε ποσοστό 90% τα κρασιά εξάγονται σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, ΗΠΑ και Αυστραλία. Επιπλέον οι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι προσφέρονται για ιδανική ξενάγηση.

Η γευστική δοκιμή των κρασιών του οινοποιείου με δυνατότητα μικρογευμάτων συνοδεύεται από ταυτόχρονη προβολή ντοκουμέντων του οινικού κόσμου των αρχαίων Κλεωνών και της Νεμέας σε video wall. Η θέα από την αίθουσα γευσιγνωσίας είναι καταπληκτική, ενώ στα υπόγεια σκοτεινά και δροσερά κελάρια, ωριμάζουν σε δρύινα γαλλικά βαρέλια τα κρασιά του οινοποιείου που προορίζονται για μακρά παλαίωση. Κάθε επίσκεψη στο οινοποιείο Λαυκιώτη στις Αρχαίες Κλεωνές αποτελεί μοναδική εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΕΜΕΑ 205 00 ΤΗΛ: 2746 0 31000 FAX: 27 46 0 31 361

www.lafkiotis.gr – Email: info@lafkiotis.gr

Τσάντος Εισαγωγές-Εξαγωγές B.V.

Τσάντος Εισαγωγές-Εξαγωγές B.V. είναι μια εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής προϊόντων από την Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 1998 από δύο αδέρφια Τσάντου. Τα ελληνικά προϊόντα παραδίδονται με τα δικά μας φορτηγά στα ελληνικά εστιατόρια.

http://www.tsantos.nl

Nikolaos Kalamaras GmbH

Η Εταιρία Nikolaos Kalamaras GmbH κλείνοντας την 12ετή λειτουργία της (από το 2000) στο χώρο των τροφίμων – ποτών καθώς και γενικά στο χώρο τις Ελληνικής εστίασης έχει ήδη επιτύχει την παρουσία της σε όλη την κεντρική Βαυαρία και την πλήρη κάθετη εγκατάσταση της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Η εταιρία μας συνεχώς εξελίσσεται και αναζητά νέα προϊόντα που θα βοηθούν τους συνεργάτες της να διαφοροποιηθούν σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους και θα τους παρέχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα στην αγορά.

Με τον ιδιόκτητο στόλο της από 15 φορτηγά ψυγεία και με ένα τμήμα πωλήσεων από 6 πωλητές καλύπτει το σύνολο της περιοχής της σε ακτίνα 400 km της Νυρεμβέργης. Ατενίζοντας το μέλλον θέτει ακόμα υψηλότερους στόχους. Όραμα και στόχος μας, είναι να είμαστε μια επιτυχημένη Ελληνική εταιρεία του κλάδου μας.

www.kalamaras-gmbh.de

NORTHBRIDGE

Η NORTHBRIDGE είναι μία εταιρεία λογισμικού και ψηφιακών πολυμέσων που δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου και των τεχνολογιών του. Ιδρύθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών με πανεπιστημιακή κατάρτιση, βαθιά εξειδίκευση και 20-ετή εμπειρία στην πληροφορική και τις τεχνολογίες.

Η Φιλοσοφία μας

Τα τελευταία 3 χρόνια η εξέλιξη στο χώρο του ίντερνετ και της κατασκευής ιστοσελίδων ήταν ραγδαία. Απο το «Θέλω μια ιστοσελίδα γιατί μου το είπε ο φίλος μου» φτάσαμε στο «Θέλω μια ιστοσελίδα με λειτουργίες για να προσεγγίσω νέες αγορές και κοινό για την επιχείρησή μου». Η NORTHBRIDGE γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη είναι σε θέση να καλύψει και να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στον πελάτη. Είμαστε μια ομάδα που ασχολείται με ψηφιακές υπηρεσίες με εξειδίκευση:

Web Develpment and Design

Κατασκευάζουμε εταιρικά websites, ενημερωτικά portals και ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν τους σκοπούς της επιχείρησης σας και τις ανάγκες του κοινού στο οποίο στοχεύουν.

e-Marketing / e-Commerce

Με τα κατάλληλα εργαλεία, αναλύουμε και εφαρμόζουμε εξελιγμένες τεχνικές έτσι ώστε να οργανώσουμε την ηλεκτρονική στρατηγική σας. Στη συνέχεια συγκροτούμε το κατάλληλο περιεχόμενο και προωθούμε την επιχείρησή σας σε στοχευμένο κοινό. Η προώθηση γίνεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram καθώς και στο δίκτυο διαφήμισης της Google. Αυτή θα αυξήσει τους επισκέπτες του website σας και κατ΄ επέκταση τους εν δυνάμει πελάτες.

Cloud Servers

Οι cloud server που διαχειριζόμαστε βρίσκονται στο Γερμανικό Εμπορικό Διαδίκτυο (DE-CIX), το μεγαλύτερο σημείο ανταλλαγής δεδομένων στην Ευρώπη που εξυπηρετεί τις γειτονικές χώρες της Γερμανίας με απαράμιλλη συνδετικότητα και ταχύτητα. Προμηθευόμαστε το υλικό σε Datacenter από την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία υποδομών cloud για προγραμματιστές στον κόσμο και υλοποιούμε τους server παραμετροποιώντας τα open source λογισμικά Ubuntu και NGINX.

www.northbridge.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ